Is Slovakia bound for knowledge-based society? - Laskovičová, Tatiana
Priority v hľadaní modelu spoločnosti založenej na vedomostiach (vedomostná spoločnosť). Slovensko a jeho energetická politika. Oživenie nukleárnej energie. "Vodíková" ekonomika. Vodíková energia ako alternatíva pre ľudstvo.