Arbitrážne doložky vo vybraných bilaterálnych investičných zmluvách, ktorých stranou je Slovenská republika - Budjač, Milan
Analýza arbitrážnych doložiek vybraných bilaterálnych zmlúv Slovenskej republiky. Aktuálny vývoj a trendy v tejto oblasti uzatvárania bilaterálnych investičných zmlúv. Závery o aktuálnej zmluvnej praxi SR.