Intellectual security of Slovakia - Grossmanová, Marta
Charakteristika intelektuálnej bezpečnosti štátu. Potreba kompetentných odborných pracovníkov a poctivých manažérov. Úloha dosiahnutia intelektuálnej bezpečnosti Slovenska. Intelektuálna bezpečnosť je predpokladom národnej konkurencieschopnosti a úspešného postkrízového vývoja.