Princípy Európskeho zmluvného práva, história ich vzniku, štatút, vybrané ustanovenia - Martyniv, Halina
Charakteristika histórie vzniku, podstaty a vybraných ustanovení Princípov a vyzdvihnutie ich významu pre aproximáciu súkromného práva členských štátov EÚ.