<The> regional policy within knowledge-based economy - Laskovičová, Tatiana
Regionálna politika. Zmena podmienok vo vyspelých ekonomikách a ich vplyv na regionálnu politiku. Trendy v modeloch národných regionálnych politík. Stratégie regionálnej politiky. Dizajn a implementácia vedomostnej a regionálnej politiky. Proces dizajnu politiky. Závery a význam pre Slovensko.