Culture as a regional development factor - Laskovičová, Tatiana
Kultúrny kapitál. Kultúra a sociálno-ekonomický regionálny rozvoj v rámci Európskej únie. Kultúra ako zdroj zamestnanosti. Kultúra ako podpora pre investičné rozhodnutia a turizmus. Kultúra ako strategická súčasť regionálneho rozvoja.