Contribution to minority status of Slovakia - Grossmanová, Marta
Vplyv Európskej únie na menšinovú politiku členských krajín. Rozdielne prístupy k menšinovej politike vo vybraných krajinách EÚ - južné Tyrolsko, Estónsko (rusky hovoriaci obyvatelia). Ako hodnotiť napätie vo vzťahoch menšín na Slovensku a v Maďarsku?