Bezpečnosť potravín - Karkalíková, Marta
Systém manažérstva bezpečnosti potravín. Bezpečnosť potravín definovaná Komisiou Codex alimentarius. Význam normy STN EN ISO 22000. Aplikácia normy v potravinárskych podnikoch a zvýšenie dôveryhodnosti v domácom aj medzinárodnom kontexte.