Stanovenie nákladov kapitálu podniku - Jančovičová Bognárová, Kristína, 1979-
Všeobecná charakteristika nákladov kapitálu podniku. Spôsob výpočtu a identifikácia niektorých problémov, ktoré sa týkajú určenia trhovej hodnoty vlastného kapitálu a nákladov vlastného kapitálu.