Efektívnosť systému dane z pridanej hodnoty v podmienkach Slovenskej republiky - Rabatinová, Marcela, 1977-
Ukazovatele efektívnosti (výnosnosti) systémov dane z pridanej hodnoty. Štruktúra ukazovateľov efektívnosti DPH systémov. Efektívnosť systému DPH v Slovenskej republike.