Štruktúra cenových hladín v spotrebiteľských nákupoch - Lesáková, Dagmar, 1949-
Podstata a konštrukcia cenových hladín. Výskumná štúdia, ktorá predstavuje nový prístup k hodnoteniu cenového rozhodovania kupujúcich. Metodológia a výsledky empirického výskumu platnosti hypotézy o strate stredu v skupine tovarov dennej spotreby a v skupine elektrospotrebičov.