Medzinárodná vedecká konferencia Katedry hodspodárskej politiky NHF EU v Bratislave - Veselovská, Stanislava, 1957-
Informácia o cieľoch vedeckej konferencie, ktorá sa konala 30. septembra 2010 pod názvom Hospodárska politika Slovenskej republiky po vstupe Slovenskej republiky do Európskej menovej únie.