Miestne akčné skupiny ako súčasť integrovaných stratégií rozvoja regiónu - Vagaská, Jaroslava
Rozvoj územia, partnerstvo a stratégia. Prístup Leader - iniciatíva Európskej komisie na podporu rozvojových aktivít na miestnej úrovni. Miestne akčné skupiny - ich úloha. Miestne akčné skupiny v Trnavskom kraji. Strategické priority miestnych akčných skupín v Trnavskom kraji.