Odhad hodnoty ambulancie lekára - Kardoš, Peter
Spôsoby podnikania pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti. Stanovenie hodnoty ambulancie. Postup pri ohodnocovaní. Praktický príklad na výpočet hodnoty ambulancie.