Vývoj nezamestnanosti, miezd a produktivity práce v národnom hospodárstve SR - Kintler, Jakub, 1979-
Nezamestnanosť, mzdy a produktivita práce v podmienkach dopadov globálnej finančnej krízy. Vývoj nezamestnanosti v jednotlivých sektoroch národného hospodárstva SR. Vývoj priemernej mzdy. Vývoj produktivity práce.