Štúdium problematiky ekonómie zdravotnej starostlivosti na Queen Margaret University v Edinburgu - Kuchta, Ľuboš
Informácia o štúdijnom pobyte na Univerzite Queen Margaret v Edinburgu. Ciele kurzu Economics evaluation of Health Care.