Premeny vedomia občanov Slovenska na prelome tisícročia - Plávková, Oľga
Príspevok analyzuje obraz stavu slovenskej spoločnosti v očakávaniach občanov Slovenska v súvislostiach s prehlbovaním integračných a demokratizačných procesov a adaptáciou ekonomických a politických štruktúr Slovenska na problémy nového storočia na základe výsledkov výskumov, mapujúcich obraz občanov Slovenska o spoločenskej realite v konfrontácii s občanmi z ostatných štátov Európskej únie.