<The> gender gap in Slovakia according to SILC data - Sipková, Ľubica, 1962-
Rodové rozdiely, rodová nerovnosť v Slovenskej republike. Štatistická analýza, prieskum EU-SILC. Dáta, podmienky a definície. Výsledky pivotnej analýzy. Multi-premenná grafická analýza. Analýza úrovne hrubej mesačnej mzdy mužov a žien na Slovensku.