[Rozpočtová teória, politika a prax] - Belkovicsová, Daša, 1982-
Recenzia na vysokoškolskú učebnicu, ktorá podáva ucelený výklad problematiky sústavy rozpočtov z pohľadu ekonomicko-finančného a formálno-právneho v oblasti teórie, politiky a praxe.