Metódy spotrebiteľského vzdelávania v Európskej únii - Dzurová, Mária
Problematika spotrebiteľského vzdelávania a spotrebiteľskej výchovy. Metódy spotrebiteľského vzdelávania a ich zapracovanie do bežného života. Výchova racionálneho spotrebiteľa, ktorý sa vie orientovať na trhu ako aj presadzovať svoje práva. 15. marec - svetový deň spotrebiteľských práv.