[Globálna kríza - hrozba alebo výzva?] - Tokárová, Mária
Recenzia na knižnú publikáciu, ktorá analyzuje podrobne príčiny krízy, súvislosti medzi jej javmi a ich kumulované pôsobenie, prepojenie finančného sektora a ekonomiky, otázky privatizácie ziskov, socializácie strát, morálneho hazardu, globálnej spotreby, zmien v príjmovej stratifikácii obyvateľstva a p.