Hodnotovo orientovaný marketing - Kintler, Jakub, 1979-
Faktory ovplyvňujúce očakávanú hodnotu produktu: referenčné ceny, možnosti porovnania, náklady na zmenu dodávateľa, celkové výdavky podniku, férovosť predaja. Hodnotovo orientovaný marketing. Vytvorenie zákazníckych výhod. Komunikácia hodnoty spotrebiteľovi.