Dielo a práca Edwarda T. Halla a ich vplyv na ďalší vývoj interkultúrnej komunikácie - Hulajová, Ľubica
Stručný životopis a dielo amerického antropológa Edwarda T. Halla, zakladateľa interkultúrnej komunikácie.