Information and communication technology, regional convergence and growth: an empirical examination from panel data - Workie Tiruneh, Menbere
Význam informačných a komunikačných technológií (IKT) pre ekonomický vývoj. Súvislosť medzi investíciami do IKT a produktivitou práce. Medzinárodné rozdiely v IKT a determinanty IKT. Vzťah medzi IKT a ekonomickým rastom a konvergenciou: panelová analýza dát. Determinanty IKT: empirický výskum založený na priereze a korelačnej matici.