Vybrané problémy ochrany IKT infraštruktúry - Cárachová, Magdaléna
Bezpečnosť a ochrana digitálneho priestoru. Úroveň informačnej bezpečnosti. Odborná úroveň, vzdelávanie a výskum v oblasti IKT. Organizácia bezepčnosti IKT. Personálna bezpečnosť. Fyzická bezpečnosť a bezpečnosť prostredia.