Vývoj spotrebnej dane z liehu a salda zahraničného obchodu - Válek, Juraj, 1981-
Analýza vplyvu podielu selektívnej spotrebnej dane z liehu na vývoj zahraničného obchodného salda danej komodity. Vývoj príjmov zo spotrebnej dane z liehu do štátneho rozpočtu (1999-2009). Saldo zahraničného obchodu surového a rafinovaného liehu, liehovín a destilátov. Saldo zahraničného obchodu s Českou republikou.