Vysokoškolská mládež na Slovensku - bezpečnosť, ohrozenie a participácia - Plávková, Oľga
Kvantitatívny výskum s využitím dotazníka, ktorým boli oslovení študenti prvého ročníka druhého stupňa vysokoškolského štúdia na vybraných univerzitách. Hrozby pre Slovensko z pohľadu vysokoškolskej mládeže. Osobne pociťované obavy vysokoškolákov. Tolerancia študentov k imigrácii na Slovensku. Voľnočasové a participačné aktivity študentov. Spokojnosť študentov s vlastným životom a s vývojom našej spoločnosti. Zhrnutie výsledkov výskumu.