Vplyv prílevu priamych zahraničných investícií na hospodársky rast Slovenska - Dudáš, Tomáš, 1976-
Analýza najdôležitejších štúdií skúmajúcich vzťah prílevu priamych zahraničných investícií (PZI) a hospodárskeho rastu. Empirické skúmanie vplyvu prílevu PZI na hospodársky rast Slovenska. Vplyv prílevu PZI na hospodársky rast na regionálnej úrovni.