Ako stanoviť hodnotu know-how s využitím licenčných poplatkov - Kardoš, Peter
Know-how - druhý najčastejšie ohodnocovaný nehmotný majetok. Charakteristika a vymedzenie know-how, možné spôsoby jeho ohodnotenia, vrátane určenia výšky licenčného poplatku.