Understanding the impact of culture on economic development - Némethová, Ildikó, 1974-
Kultúra a ekonomika. Vplyv kultúry na spoločnosť a jej snahy dosiahnuť ekonomický rast. Prístupy teoretikov k vzťahu kultúry a ekonómie. Ekonómovia a sociológovia skeptickí čo sa týka vplyvov kultúry na ekonomiku. Niektorí kultúrne senzitívni ekonómovia.