Hospodársky vývoj Nikaraguy po roku 1990 - Novosadová, Veronika
Analýza hospodárskeho vývoja v Nikarague po roku 1990, kedy sa demokracia opäť vracia do rúk vlády. Zahraničné ekonomické vzťahy a integračné aktivity krajiny. Vláda postupne zaviedla reformy, ktoré podporili liberalizáciu Nikaragujskej ekonomiky.