Problémy spojené s implementáciou environmentálnej daňovej reformy - Mojžišová, Lucia
Problémy, ktoré bránia environmentálnej daňovej reforme, aby bola implementovaná v plnej miere, ak vôbec. Presadenie a implementácia environmentálnej daňovej reformy v praxi naráža na viaceré problémy, a to: problém konkurencieschopnosti, problém distribúcie príjmov a problém akceptácie verejnosťou.