Harmonizácia spotrebnej dane z liehu s legislatívou Európskej únie - Válek, Juraj, 1981-
Legislatíva spotrebných daní. Spotrebná daň z liehu. Prehľad vývoja sadzieb spotrebnej dane z liehu od 1.5.2004 do 1.3.2009. Novelizácia zákona o spotrebnej dane z liehu k 1. januáru 2009 a zvýšenie príjmov zo spotrebnej dane z liehu. Biopalivá - výroba bioetanolu pre palivá. Zdanenie alkoholických nápojov ako súčasť programu regulácie spotreby alkoholu v európskych štátoch.