Inovácie vo vzdelávacích inštitúciách - aplikácia nových metód v hodnotiacej fáze pedagogického procesu v manažérskych predmetoch - Demjanová, Lucia, 1981-
Pojem inovácia. Pohľad na tradičný a nový prístup k inováciám. Vzdelávanie a pedagogický proces v manažérskych predmetoch.