Hodnotenie správy a riadenia v podnikoch - Bobáková, Viktória
Hodnotenie systému správy a riadenia v obchodných spoločnostiach. Prezentácia výsledkov výskumu realizovaného v rámci dizertačnej práce v oblasti správy a riadenia (corporate governance) v obchodných spoločnostiach v podmienkach Slovenskej republiky.