Oceňovanie, ohodnocovanie a možnosti ich uplatnenia pri vyhodnotení finančnej situácie podnikateľov - Feketeová, Renáta, 1974-
Odvodenie jednotlivých ekonomických kategórií a ich klasifikácia. Pojem hodnota, ekonomická užitočnosť statku, miera hodnoty statku, cena a oceňovanie, hodnota podniku.