Aplikácia národných a medzinárodných štandardov finančného vykazovania IAS/IFRS na podmienky ohodnocovania majetku pokračujúceho podniku - Fabian, Štefan
Základným problémom každého finančného účtovníctva je problém ocenenia majetku podniku a záväzkov. Od použitého spôsobu oceňovania je závislé hodnotenie finančnej situácie, výnosnosť podniku a samotná hodnota podniku. Extrémizmus v oceńovaní podľa národných štandardov. Oceňovanie majetku podľa medzinárodných štandardov IAS/IFRS. Extrémizmus v oceňovaní podľa IAS/IFRS.