Know-how a možnosti stanovenia jeho hodnoty - Kardoš, Peter
Vymedzenie pojmu know-how. Know-how nemôže byť predmetom patentovej ochrany. Porovnanie know-how s iným nehmotným majetkom. Metódy využívané pri ohodnotení know-how. Výška licenčných poplatkov. Príklad na ohodnotenie know-how.