<The> impact of English on the Slovak language culture - Pauleová, Milada
Výskum vplyvu angličtiny na slovenskú kultúru, najmä na kultúru slovenského jazyka. Dôvody používania angličtiny. Používanie anglických výrazov v slovenčine. Ekonomická terminológia. Anglické skratky. Negatívny vplyv angličtiny. Budúcnosť kultúry slovenského jazyka.