Vývoj vzájomného vzťahu cien zlata a striebra - Árendáš, Peter, 1986-
Všeobecná charakteristika zlata a striebra. Historický cenový vývoj. Silná pozitívna korelácia cien zlata a striebra. Vzťah ceny a objemu produkcie. Svetová produkcia zlata a striebra (1900-2005). Vzťah pomeru ceny a pomeru objemu ťažby (1900-2005). Prognózy ďalšieho vývoja.