Proces kontroly ako významný manažérsky nástroj - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Kontrola, kontroling a úloha kontrolného procesu. Zameranie kontroly. Kontrolný proces. Jednotlivé etapy kontrolného procesu. Stanovenie štandardov a kritérií. Voľba vhodných metód a nástrojov merania. Meranie skutočného výkonu. Porovnanie a hodnotenie skutočného výkonu so štandardom. Výber nápravných opatrení a ich aplikácia.