Problém zvaný Afganistan - Ondeková, Marcela
Afganistan považovaný za jedno z najnebezpečnejších miest na svete. Stručné informácie o drámach v nedávnych dejinách Afganistanu. Zvrhnutie Talibanu a šanca na zmenu. Pesimistické vyhliadky do budúcnosti. Slovenské ozbrojené sily v Afganistane. Občianske združenie Človek v ohrození a jeho projekty v Afganistane. Riešenie afganského problému.