Návrh modelu zlepšovania podnikových procesov v podmienkach malého a stredného podniku - Grznár, Patrik
Teoretické východiská z oblasti podnikových procesov, procesného riadenia, malého a stredného podnikania, inovácií, konkurencieschopnosti, inovačného manažmentu, marketingu, informačných systémov, ekonomiky podniku a metód nástrojov zlepšovania procesov. Analýza stavu získaných poznatkov.