Prečo rusko-americký reštart nie je prekvapením - Menkiszak, Marek
Rusko-gruzínsky konflikt. Snaha amerického prezidenta B. Obamu začať novú kapitolu dejín a dištancovať sa od svojho predchodcu. Intenzívne rokovania medzi Ruskom a USA. Rôzne očakávania veľmocí. Výsledky jeden a pol roka po vyhlásení reštartu. Obamov potenciál. Dva všeobecné ciele Ruska smerom k USA.