Zlepšovanie verzus zoštíhľovanie administratívnych procesov - Chromjaková, Felicita
Zlepšovanie administratívnych procesov. Kaizen workshopy a ich fungovanie. Analýza a normovanie práce administratívnych pracovníkov. Zoštíhľovanie administratívnych procesov a prínosy Kaizen workshopov.