Správne odmeňovanie ťahá firmu dopredu - Štígelová, Miroslava
Dva základné spôsoby motivácie zamestnancov. Procesy zlepšovania a zapojenie zamestnancov do tohto procesu. Kvalifikačná matica pre výrobných pracovníkov. Vizualizácia a vyhodnocovanie ukazovateľov. Spravodlivé systémy odmeňovania.