Ako dostať afganské dievčatá do školy - Balážová, Daniela
Tretí cieľ rozvojovej pomoci Slovenska - podporiť rodovú rovnosť a posilniť postavenie žien. Zámer projektu SlovakAid. Ukazovatele plnenia. Pomoc dievčatám a ženám v Afganistane.