UNICEF pomáha znižovať úmrtnosť detí - Beňová, Anna
Znížiť detskú úmrtnosť ako štvrtý cieľ rozvojovej pomoci. Ukazovatele plnenia tohto cieľa. SlovakAid a zníženie úmrtnosti detí a žien. Zdravotnícka pomoc zastúpenia UNICEF na Slovensku.