V Južnom Sudáne školia zdravotníkov - Schuchmannová, Danica
Zlepšiť zdravie matiek - piaty cieľ medzinárodnej rozvojovej pomoci. Zámer tohto cieľa. Ukazovatele plnenia. Program SlovakAid na poskytovanie zdravotnej starostlivosti a vzdelávanie zdravotníckeho personálu v Južnom Sudáne.