Magna dáva deťom šancu narodiť sa bez vírusu
Šiesty cieľ medzinárodnej rozvojovej pomoci - boj proti HIV/AIDS, malárii a ďalším chorobám. Ukazovatele plnenia tohto cieľa. SlovakAid a uskutočňovanie tohto cieľa. Občianske združenie Magna Deti v núdzi a poskytovanie zdravotnej starostlivosti v Kambodži.